ComHem

JAAAAAA, vi har telefon igen efter snart 3 veckors tystnad. Får se hur länge det håller denna gången. ComHem är fan det sämsta jävla skitföretag jag någonsin haft att göra med. Välj TV, bredband och telefoni och betala bara för 2 av tjänsterna! As bra!!! Vad idioterna inte informerade om vara att tydligen skall bara 2 tjänster kunna fungera samtidigt.

Ska bli kul och se vad dom kommer att kompensera med denna gången! Sist det strulade fick vi Disney Channel i en månad, värde 29 spänn. Kanon, det motsvara verkligen allt skit vi haft. Det skönaste är ändå att när fakturan damp ner i brevlådan så hade dom tagit pröjs för kanalen ändå!! Dom har koll.

Slutligen till något betydligt roligare. Denna musikal som vårt bröllop har utvecklats till har fått tillökning på "artist" sidan. En god vän till oss skall tydligen framföra dansen Trasdockan!?!?!?!? Jag ser fram mer och mer mot detta. Vill härmed och så passa på att varna allmänheten som kan befinna sig i slottsparken den 20:e maj:

Om ni får syn på en samling människor vid en rund sten som hoppar runt och sjunger Tingeling samt dansar den klassiska dansen 'Trasdockan så är det inte Samhall som har firma fest, det är bara vår vigsel!

I morgon bär det av till München!

Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Carin

Hahaha. ni filmar vigseln va

KRAM

2009-04-21 @ 06:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0