Veckan slut!!

Så jävla skönt att det är fredag i dag!! Men det höll på att bli katastrof i morse, jag hittade inte mina fredags strumpor!! Var så nära att jag var hemma. Och någon promenad blev det inte i morse, jag var helt slut. I går kväll så drack jag ett och ett halvt glas rödvin framför TV, i morse kändes det som jag dragit en Kicki Festis helt själv. Av det lär man sig att man ALDRIG bara ska ta ett glas utan tömma hela flaskan om man ändå ska må skit på morgonen.

Tittade på ett skönt program i går på TV. Lyxfällan!?!?!? Vad fan är det för jävla larv? Visst man kan hamna i ekonomiskt trubbel, jag vet. MEN dessa människor har skulder på c:a 750.000 kr, bor i en hyresrätt och äger ingenting av värde. Då får dom den sköna idén att köpa en sommarstuga för 800.000 kr. Dessutom visar sig sommarstugan vara helt röt skadade och inte värd i närheten av det dom betalade. Så nu har dom plötsligt skulder på c:a 1.500.000 kr och äger fortfarande ingenting av värde. Vad är det för idioter som är med i dessa program?? Det är ju så själv förvållat så man inte ens tycker synd om dom. Och sen i slutet så får dom presenter!?!?!? Sweet!!

Nä, nu ska jag lida mig igenom dagen så jag snart får gå hem och ta det lugnt. Lugnt?? Visst fan Ernst va ju på TV igår, då blir det väl nått projekt som skall göras i kväll!! Tälja till några ljusstakar eller kanske bygga en ute dusch!! Ja ja, bara att bita i det sura och rätta in sig i ledet!!

Vi hörs!





Äntligen!!

Efter allt slit så börjar det hända saker!!! Jag rasar i vikt och börjar känna mig lätt smidig och snygg!! Vad skönt att få känslan av att det gick!!

Jag är så glad och A-C är nykär i mig igen!!

Före jag började promenera!!!




Slutresultatet!! Gud vad nöjd jag är!!



Vi kommer att vara gifta länge!!

Vi hörs!!


Torsdag!!

Så skönt att det snart är fredag. Uppe i morse igen och tog en stärkande promenad på c:a 45 minuter. Jävligt trögt att komma upp men så skönt när man gjort det. Det tråkiga är att det inte verkar hända något med alla kilon, det händer fan ingenting. Börjar det inte rasa snart så skiter jag i det här garanterat.

Att lägga ner snuset går helt otroligt riktig bra.......med hjälp av en massa nikotin tuggumin!! Tog en snus igår och blev nästan äcklad ( det var gott så in i helvete men det kan man ju inte erkänna )!!!

Jobba på lite nu kanske, det är trots allt därför jag är här säger min chef. Vet inte vad han menar med det, brukar inte lyssna så noga! Men jag ska lugna honom med att jag tänker sätta fart så fort jag klarat Harpan.....!!!

Ha det!!

Mittwoche!!

Gick upp i morse för en morgon promenad, den första denna vecka. Halv vägs börjar det spö regna, nice! En ganska farlig kombination med för lite mat, inget snus och för tidigt på morgonen. Tur att man inte mötte nån!!

Var och köpte golv igår, på lördag skall det läggas. Min polare "Patrick the Matric" kommer och hjälper mig med det. Det kommer att bli as bra, vi två och en platta öl!! Ser framför mig hur A-C kommer att slita sitt hår när vi tömt backen med öl och lagt golvet upp och ner!!! Nä....det kommer bli så bra så!!

Det är i alla fall onsdag och just nu 0,5 arbets dagar kvar på denna vecka, vilket gör mig hyfsat glad i alla fall. För i kväll kommer jag att vinna dröm vinsten på Lotto, det stod i tidningen att det rent statistiskt skulle vara min tur nu. Så jag känner att det är helt rätt att pissa på chefens skrivbord, be han dra åt helvete och sen säga upp mig innan jag går hem i kväll. Jag ska ju ändå inte hit imorgon.....!!!

Vi hörs.

Tillbaka!!

Jaha då är all semester över för detta år! Vem fan har kommit på att men ska jobba 47 veckor per år men bara vara ledig 5??? Jävla idiot! Är det en sund tanke att som 43-åring sitta och längta till pension?? Det är bara att knega på och rätta in sig i ledet.

Annars tycker jag faktiskt om hösten, gillar när det blir lite ruggigt och kallare ute. Dessutom har ju all hockey dragit igång samt en köks renovering hemma som skall bli så skönt att få klar. Och mitt i allt detta fick jag den fantastiska idén att gå ner i vikt, 108 kg skall bli runt 95 kg är tanken. Daglig motion och äta rätt skall göra tricket.
För att öka på utmaningen så håller jag dessutom på att sluta snusa, SAMTIDIGT!! Priset till årets trevligaste och gladaste kille går till...........NÅGON HELT ANNAN ÄN MIG!!!!! Det är en tidsfråga innan frugan kommer hem med en Big Mac plus meny och en stock General!!




(Jag på Rhodos)

Vi hörs!!

RSS 2.0