Snart Semester.

Bara en och en halv vecka kvar nu tills man får vara ledig i 4 sköna veckor. Vi ska upp till Burträsk vilket ska bli kul. Ska bli väldigt roligt att se A-C:s hemtrakter där hon är född och uppvuxen. Det enda som oroar mig en aning är att hon sa att i Burträsk är alla släkt med alla på något sätt.......?? Kan alla spela banjo också?? Känns åter igen som den där filmen "den sista färden". Jag tänker inte gå ut i skogen ensam.

Skämt åsido, det ska bli kanon att komma upp till norrland. Jag ser fram mot det oerhört mycket.

Man är ju gift nu för tiden och det är ju hur skönt som helst. Men vissa förändringar börjar smyga sig in i mitt liv. Tidigare när jag skull klippa mig så gick jag ner på dropp in nere i centrum när jag hade tid och lust, det har blivit stopp för det nu. Min fru har bestämt att jag ska klippa mig hos Bobbys hårstudio i Vällingby?? Man måste boka tid och man har en egen "frissa"..........!! Känns ju jävligt manligt, vad är nästa steg?? Kanske måste jag köpa mina underkläder på Lindex i fortsättningen???

Midsommar afton på fredag och vi ska alla till brorsan i E-tuna. Ska bli kul som fan. Sitta i skoter overall och topp luva i regnet med en kall öl i handen är ju livet!! Svensk sommar när den är som bäst!

Vi hörs!

Vilken tur!!

Då fick jag det bekräftat, Lagerbäck läser högt ur min blogg för grabbarna i halvtid. Heder åt grabbarna som tog till sig min kritik och skärpte till sig till andra halvlek. Till och med Zlatan gjorde mål, tror han fått sitt stora internationella genombrott nu.........:-))!!

Trots vinst så är man ju inte tok imponerad direkt. Ett svenskt landslag bör vinna med större siffror mot "Gotland".

Hyfsat nöjd är jag i alla fall men gladast är nog frugan för nu blir vi kvar i Viksjö i alla fall fram till borta matchen mot Ungern i september.

Viva Sverige!

Sveriges Fotbolls landslag!!

Vad fan är det som händer?? Först ser man matchen i lördags där Sverige gör ända målet men torskar matchen. Man spelar fram en dansk som har öppet mål. Visst dom har god bärs i Danmark man nån jävla måtta får det ju vara. Loppet är mer eller mindre kört vad det gäller VM slutspel sen får den där jävla Lagerbäck säga vad han vill.

Men han påstår ju att det finns goda möjligheter att bli tvåa i gruppen. OK, vi får lyssna på mannen då. Så bänkar man sig framför burken för att se Sverige spela skiten ur Malta. Men va händer, Sverige har tokproblem med MALTA!?!!? Va fan, Malta är ju fan lika stort som Gotland. 1-0 efter en halvlek mot MALTA?????????????? Tror nästa sommar blir ganska tråkig för nått VM för Sverige blir det inte. Får väl kolla andra halvlek och se om det blir bättre.

Blir det inte det så söker jag politisk asyl i Tyskland. Dom brukar vara bra i fotboll och dessutom får man handla alkohol i livsmedelsbutiker vilken dag i veckan man vill. Kan ju inte bli bättre. Problemet blir nog att få med sig frugan, blir inte andra halvlek bättre så får jag börja förhandla.

Öffne das tür!!

Auf wiedersehen.

Banken!?!?

Var ner på Nordea på lunchen idag. Banker är ett skönt släkte, dom har öppet mellan kl.10.00 - 16.00 för oss kunder. Problemet är att de flesta av bankens kunder jobbar mellan kl 08.00 - 16.30 c:a. Detta innebär att man har lunchen på sig att uträtta sina ärenden. Och det kan väl vara OK.

Problemet är att när lunchen infaller för dom flesta mellan kl 12.00 - 13.00 så är det full smockat på bankens kontor. Och inte av männsikor som jobbar hela dagarna utan av dessa seniorer från 70 bast och uppåt. Dessa pensionärer som har hela jävla dagen på sig att uträtta sina bank ärenden anser att mellan kl 12.00 - 13.00 är den enda tiden dom kan gå till banken. Jag tror att dom jävlas medvetet.

Nästa problem är att när dom väl lagt beslag på en kassa så tar det ju fan aldrig slut, dom kan ju stå där i 30 minuter och snacka om både det ena och det andra som inte har ett skit med bankärenden att göra. Nä en stor skylt på dörren där det står "Pensionärer äga ej tillträde mellan kl 11.00 - 13.00" vore att föredra.

Idag gick det ganska fort dock, Frugan skulle fixa nytt leg eftersom hennes gått ut och pga att hon bytt namn. Det roliga kommer att bli när hon ska hämta ut sitt nya leg. För att hämta ut det måste hon ha ett giltigt leg....!?!?!? Ska bli skitkul att se hur det utvecklar sig.

Vi hörs!

Måndag!

Så sitter man på jobbet igen efter en skön helg. I fredags tog min yngsta son studenten, alltid lika kul att se fulla ungdomar springa runt i kostymer och konduktörs hattar på huvudet. Alla är glada och sjunger eller skriker högt att dom tagit studenten. Sen är det lastbilsflak som gäller.

Polisen är på plats och håller ordning, eller gör dom det?? När portarna öppnas och hundratals 19 åriga studenter springer ut för att möta sina nära och kära då förvandlas hela skolgården till en gigantisk langnings central. Samtliga 19 åringar får alkohol hängd runt halsen. Helt plötsligt är det helt OK att köpa ut till minderåriga. Sen kastar man upp 50 fulla 19 åringar på ett lastbilsflak som polisen snällt vinkar förbi ut i trafiken.

I höst ska jag åka ner till en gymnasie skola och dela ut alkohol på skolgården och sen erbjuda en skolklass transport till pendeltågen med min hyrda Q8 lastbil. Inom 10 minuter kommer jag att ligga på marken med handbojor och hela insattsstyrkan vaktar mig med skarpladdade Automat vapen. Isolerad på Kumla bunkern får jag smuggla ut blogg inlägg i en 7-9 år framåt.

Så skön dubbelmoral vi har i detta land.

Hur som helst, jag är grymt stolt över att du klarade av det här Emil. Nu börjar det verkliga livet. Vi hörs!

Moffa is back!!!

Sorry alla att jag inte har varit aktiv men det har varit så mycket den sista månaden. Men nu är man gift i alla fall! Vi drog till Rhodos en vecka och det var underbart, varmt  och all inclusive!!  Flyg resan var som vanligt ett helvete för mig och denna gång gick planet 07.45 på morgonen. Kändes inte helt rätt att snacka med polaren Jack Daniels vid den tiden på dygnet men vad gör man inte!!

Hotellet var nice tills vi insåg att vi var mer eller mindre ensamma svenskar där, var ända grek pratade tyska. Hotellet bestod av c:a 80 % TYSKAR, 15% RYSSAR och 5% Svenskar. Stora feta jävla dryga tyskar, nyrika kaxiga ryssar, ett par skottar och VI. Lägg till fri sprit till det så kanske ni fattar. Det är skit kul att tala om för feta tyskar och kaxiga ryssar vilka jävla grisar dom är på svenska samtidigt som man ler mot dom.

Vi träffade ett skönt skottskt par som vi hängde med en hel del. Snubben som hette Derek stod en kväll och pratade med en av dessa tyskar. När samtalet var slut och tysken skulle gå så höjde han handen som en halv Hitler hälsning och sa "see you later" varpå Derek höjde sin hand i en full Hitler hälsning och sa "Sieg Heil". Det var en ganska uppretad tysk som fick ett smärre utbrott.

Det är inte lätt när man har torskat två världskrig på raken.

Jag är tillbaka snart igen.

RSS 2.0