Ich bin zurûck

Tillbaka i Sverige, fan vad skönt!! Tyskland är ok men det är ju inte som hemma. Har suttit på möten i 3 dagar och lyssnat på dessa tyskar som ska prata engelska!! Man börjar haja varför dom är så kassa när man slår på deras TV. Jag har sett Scrubs, Simpsons och vänner.........PÅ TYSKA!!!!!!!!!!! Vad fan är det frågan om!! Bart Simpson som pratar tyska är fan bland det löjligaste jag hört i hela mitt liv!! Inte konstigt att dom låter som muppar när dom försöker prata engelska!

Flyget gick bra, med hjälp av billig tysk whiskey!! Jaja, jag vet att det inte är någon höjdare men allt funkar ju med cola. En och en halv timme tog det med bil till flygplatsen och dom andra i bilen trodde jag drack cola......så jävla skönt! Jag var den ända i bilen som blev gladare och gladare ju längre vi kom!! Det var nära "öppna din dörr" i slutet av resan.

Förutom kursen så skulle jag utöka bröllopet med någon skön joddlande tysk i kortbrallor och tyroler hatt. Jag hittade honom:



Han är bokad och klar!!

Lite andra vackar bilder från München.



Och den här:



Och sen den här:



Nä men jag har väl haft det helt ok!!!

Skönt att vara hemma hos A-C igen!

Vi hörs!!

Jag är inte rädd, jag kan flyga!!

Då börjar det närma sig ångest attack inför detta onaturliga sätt att transportera sig på, FLYGA!! Ska snart hem och packa ihop det sista och inta en kvarting lugnande. Blir bra, kommer förmodligen att skratta hela vägen till München.

Klart det är tråkigt att sticka iväg så här och lämna A-C hemma själv, men det finns en liten fördel. Kanske kan jag få sova lite längre än till 04.00 på morgonen. Vi har ett helt rum fullt med fåglar som drar igång ett jävla oväsen så fort solen går upp. Hur många det är har jag inte aning om längre, det går inte att räkna dom! Tippar på ett 30 tal. Det är ju inte direkt någon skön sång eller nått gulligt kvitter som uppstår. Dom låter som dom är förbannade på nått, HELA TIDEN.

Undulat måste vara det argaste djuret som finns. Sen undrar man ju lite över prioriteringen, fåglarna har eget rum men jag måste dela!?!? Kanske öppnar jag fönstret en dag för att vädra............!!!!

Den här Tysklands resan har ju fått ett annat syfte nu, i och med att vi ska ha ett musikal bröllop så tänkte jag fixa nått ytterligare exotiskt. Ska se om jag hitta någon liten tjock gubbe med tyroler hatt och små tajta kortbyxor som kan joddla bröllops marschen när vi glider ner vid slottet.  Det sjuka med den här idén är att det inte på nått sätt känns konstigt så som allt har utvecklat sig.

Vi hörs!

ComHem

JAAAAAA, vi har telefon igen efter snart 3 veckors tystnad. Får se hur länge det håller denna gången. ComHem är fan det sämsta jävla skitföretag jag någonsin haft att göra med. Välj TV, bredband och telefoni och betala bara för 2 av tjänsterna! As bra!!! Vad idioterna inte informerade om vara att tydligen skall bara 2 tjänster kunna fungera samtidigt.

Ska bli kul och se vad dom kommer att kompensera med denna gången! Sist det strulade fick vi Disney Channel i en månad, värde 29 spänn. Kanon, det motsvara verkligen allt skit vi haft. Det skönaste är ändå att när fakturan damp ner i brevlådan så hade dom tagit pröjs för kanalen ändå!! Dom har koll.

Slutligen till något betydligt roligare. Denna musikal som vårt bröllop har utvecklats till har fått tillökning på "artist" sidan. En god vän till oss skall tydligen framföra dansen Trasdockan!?!?!?!? Jag ser fram mer och mer mot detta. Vill härmed och så passa på att varna allmänheten som kan befinna sig i slottsparken den 20:e maj:

Om ni får syn på en samling människor vid en rund sten som hoppar runt och sjunger Tingeling samt dansar den klassiska dansen 'Trasdockan så är det inte Samhall som har firma fest, det är bara vår vigsel!

I morgon bär det av till München!

Vi hörs!


Det närmar sig!

Den 20 maj ska jag och min älskling gifta oss. Mycket planering då vi ska ha det hemma hos oss. Själva giftermålet blir borgligt och vi ska gör det vid en vacker plats nere vid slottsparken med utsikt över mälaren. Vi vill ha det så enkelt som möjligt! Men saker börjar gå överstyr.

Det började med att min dotter skulle sjunga våran låt och det kommer bli kanon. Sen blev det tillökning med "Greken" som ska dra en vacker låt från Ulf Lundell vilket också kommer bli grymt. Räcker bra så tänkte jag, det blir lagom. Ack vad jag bedrog mig! Flera ska sjunga!

Svärmor skall studsa runt på gräset i slottsparken och sjunga Tingeling ackompanjerad av min son och "Greken". Inte nog med det, min svåger har anmält sitt intresse att sjunga någon låt som heter Spinnrocken helt utan musik. Hela bröllopet har utvecklats till någon jävla musikal.

Personligen tänker jag något senare på kvällen dra mitt parad nummer, Öppna din dörr med kungen Tommy Nilsson.

Hur som helst så kommer det bli en grymt rolig tillställning, ska placera ut massa dolda mikrofoner, spela in allt och ge ut en dubbel CD lagom till jul. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till riksförbundet för tondöva.



Här är muren jag tjafsat om hela helgen. Inte mycket att gnälla över va? Visst blev den bra, min sambo är en riktig trädgårds wizzard!

Vi hörs!

Härlig söndag!

Solen skiner och man myser ute på altan. Har hunnit med att hälsa på min dotter och mitt lilla härliga barnbarn idag. Min grabbar var också där så det var nice att sitta och snacka med alla mina produkter ett tag. Lill trollet sov så henne fick man bara 20 minuter med innan jag var tvungen att dra.

Det börjar närma sig tisdag nu och då ska jag flyga ner till München för utbildning fram till på fredag. det ska bli kul att sitta i 3 dar och lyssna på tyskar som försöker prata engelska. Att det sen dessutom är en massa tekniska termer på tysk-engelska gör ju inte saken lättare. Men man slipper ju jobba i alla fall så det är helt OK. Värre är det med flygresan ner.

Flyga är inte min grej, bland det värsta jag vet. Vet inte vad det är men man är så maktlös. Som tur är så brukar en av mina bästa polare Jack Daniels ställa upp och stötta mig. Problemet blir bara hur jag ska kunna ha honom på jobbet på tisdag efter lunch tills vi sticket ut till arland vid 2 tiden. Får nog bjuda dit min franska kompis Mint Pastill så kanske det ordnar sig.

Hasta la vista!


Lördag!

Lördag, då ska man vara ledig och ta det lugnt! Men så blev det inte den här lördagen heller. Mur jäveln skulle göras klar vilket också är gjort. Skönt tänkte jag och försökte sätta mig i soffan..........PLANTAGEN........skulle tydligen besökas! Det skulle bli en ört trädgård bakom muren. Ner dit och köpa växter.

Väl hemma igen smiter jag in till soffan och hinner precis sätta på TV:n när någon ropar utifrån trädgården att gräsmattan skall topp dressas. Bara att släppa fjärrkontrollen och börja bära jord säckar. Men vad fan, det var ju bara hockey på TV:n. Topp dressar mycket hellre än att se Sverige - Finland.

Topp dressen är klar så nu jävlar ska jag väl få sätta mig en stund med en kall öl och kolla hockey. Ölen är slut och likaså hockey matchen. Så nu sitter jag och zappar på TV:n med ett glas vitt vin i handen.......!!????!!

Vad fan hände????

Grek??

Snackade med min äldsta son för en stund sedan angående musik när jag och min älskling ska gifta oss. Han har en polare som kan ställa upp med att spela och sjunga efter vigseln. GREKEN!! Fan va nice, zorba, suvlaki och tsatsiki!!! Svarta oliver och krossat porslin.

Vad fel man kan ha!! Greken visar sig var en en lång tanig snubbe med svart hår och topp luva som bor bakom stallet i Bro. Så vad vi får är en snubbe från en bondgård i hängselbyxor, stråhatt och banjo!! Filmen sista färden flashar förbi och jag hör grisen skrika.

Jag är rädd!!

Vafan??

Det här skulle va ett lätt sätt att tjäna stålar!!!!!!! Nu har jag blaggat i 24 timmar drygt och 3 pers har varit inne!! Jag har inte tjänat en ända krona på den här skiten! Kanske måste jag ta lite bilder på min frukost och mig själv när jag äter för att det här ska bli en succé, som Rosing gör! Nya grepp måste tydligen till i alla fall, ångrar att jag sa upp mig från jobbet idag!

Fredag kväll är det i alla och en BIB är snart tom. Har jobbat i trädgården med denna sten mur ( mest min sambo som jobbat, mus armar ni vet ) det blev jävligt bra faktiskt. Bilder kommer senare på underverket. Känner att jag börjar få grymt gröna fingrar och kan bidra med coola tips för hur trädgården skall utformas. Problemet är bara att jag blir ner röstad hela tiden. Vi ska TYDLIGEN inte ha något vattenfall och vi ska inte alls ha någon vedeldad bad tunna ner grävd utanför altan.

Till alla mina fans ( alla 3 ) ha en grymt skön fredags kväll.

Vi hörs!

Så ja!!

Då blev det gym i alla fall idag då, en snabbis på lunchen. Skönt att köra på lite. Har fått så jävla ont i höger armen bara, skitjobbigt att lyfta. Någon sa att det förmodligen är musarm!?!?!? Vad fan är det? Trodde bara sånt drabbade ensamma tjejer!!

Helgen närmar sig i alla fall, ska bli så skönt att sätta sig på altan med ett glas vin och bara slappa. Kan ju skylla på mus armen när mur bygget kommer på tal. Kanske jag kan övertyga min kära sambo om att jag har två mus armar, om jag dricker vinet med sugrör direkt från bordet med armarna hängandes vid sidorna så kanske hon tror mig?? Värt ett försök!

Ska nog försöka åka ut till min dotter också i helgen så får jag träffa mitt lilla underbara barnbarn också. Har ju inte sett henne på en vecka nästa! Alltid lika kul att hänga med det lilla trollet.

I veckan var jag iväg på en helt sjuk grej, handledar kurs för att lära ut bilkörning. Var där med min son, min dotter och hennes kille. Satt i 4 jävla timmar och får pröjsa 600 spänn. Det han drog igenom på kursen hade jag fixat att tala om på 30 minuter.

Tydligen ska man börja på en tom stor parkering så dom får lära känna bilen och dess funktioner. Skönt att man fick veta det, jag hade tänkt börja övningsköra med dom inne vid Sergels Torg. Sen kom det fram också att man tydligen inte får dricka alkohol när man ska köra bil!! Hade det på känn, skönt att få det bekräftat. Vad fan tror dom?? Att man är helt jävla dum i huvudet? 600 spänn för att sitta i 4 jävla timmar och få reda på saker man redan vet. 

Dom vill ju bara suga ut stålar av alla som ska ta körkort. Och problemet är ju att skiten är obligatorisk! Det kommer säkert flera obligatoriska kurser. Halvdags kurs, hur man ställer in backspegeln 1.200 kr/deltagare. Weekend kurs med övernattning, hur man tankar bilen 4.000 kr/deltagare exklusive hotellrum och mat.

Inget förvånar längre, dom jävlarna kan hitta på vad som helst.

Vi hörs!

Freitag!!!

I går kväll när jag gick och la mig så vara jag så 100% taggad att sticka iväg till gymmet kl 07.00 i morse. Någonting hände under natten, vet inte vad men planerna ändrades radikalt när jag vaknade. Hur kan man va så jävla korkad att man tror att man ska dra till gymmet kl 07.00 på morgonen? 

Men det är fredag vilket känns jävligt skönt. En härlig helg att se fram mot.........eller? Sen jag och min sambo köpte radhus så finns det tydligen alltid något som skall göras. Nu är det trädgårds dax och då ska det fixas. Tror jag redan har släpat hem 20 säckar jord, torv och ko skit. Känns hur bra som helst att pröjsa för ko skit. Korna måste garva som fan när vi släpar hem deras skit.

Helgens projekt är att bygga en liten stenmur på tomten. Japp, en stenmur!! Jag har redan i förebyggande syfte sedan i morse börjat äta voltaren och smörjt in hela kroppen med zon salva. Funderar starkt på att ringa ComHem och spärra alla kanaler som sänder dessa jävla trädgårdsprogram.

Nä, jobba lite nu va............vi hörs!




Då kör vi!

Varför gör jag det här? Ingen aning faktiskt, blev lurad förmodligen. Men nu är jag här så det är väl bara att skriva på. Moffasblagg kommer av att jag kallas moffa av en underbar brud på 2 bast, blagg för att jag tycker blogg låter så otroligt fånigt.

Så detta är ingen blogg, det är en blagg vilket betyder att jag är helt ensam och först i blagg världen. Hur coolt är inte det! jag kommer att blagga på så mycket jag pallar.

Mer än så blir det inte just nu men jag återkommer när jag har nått intressant att delge alla miljoner som läser denna blagg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0