Banken!?!?

Var ner på Nordea på lunchen idag. Banker är ett skönt släkte, dom har öppet mellan kl.10.00 - 16.00 för oss kunder. Problemet är att de flesta av bankens kunder jobbar mellan kl 08.00 - 16.30 c:a. Detta innebär att man har lunchen på sig att uträtta sina ärenden. Och det kan väl vara OK.

Problemet är att när lunchen infaller för dom flesta mellan kl 12.00 - 13.00 så är det full smockat på bankens kontor. Och inte av männsikor som jobbar hela dagarna utan av dessa seniorer från 70 bast och uppåt. Dessa pensionärer som har hela jävla dagen på sig att uträtta sina bank ärenden anser att mellan kl 12.00 - 13.00 är den enda tiden dom kan gå till banken. Jag tror att dom jävlas medvetet.

Nästa problem är att när dom väl lagt beslag på en kassa så tar det ju fan aldrig slut, dom kan ju stå där i 30 minuter och snacka om både det ena och det andra som inte har ett skit med bankärenden att göra. Nä en stor skylt på dörren där det står "Pensionärer äga ej tillträde mellan kl 11.00 - 13.00" vore att föredra.

Idag gick det ganska fort dock, Frugan skulle fixa nytt leg eftersom hennes gått ut och pga att hon bytt namn. Det roliga kommer att bli när hon ska hämta ut sitt nya leg. För att hämta ut det måste hon ha ett giltigt leg....!?!?!? Ska bli skitkul att se hur det utvecklar sig.

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Håller med fullständigt! Utföra bankärenden är stört omöjligt! Måste skaffa nytt leg men får inget eftersom jag bytt namn och inte har ett giltigt leg att visa upp ??? Inte ens personbeviset gäller eftersom det där står mitt nya efternamn !?

2009-06-09 @ 13:41:02
URL: http://undulatsidan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0