Moffa is back!!!

Sorry alla att jag inte har varit aktiv men det har varit så mycket den sista månaden. Men nu är man gift i alla fall! Vi drog till Rhodos en vecka och det var underbart, varmt  och all inclusive!!  Flyg resan var som vanligt ett helvete för mig och denna gång gick planet 07.45 på morgonen. Kändes inte helt rätt att snacka med polaren Jack Daniels vid den tiden på dygnet men vad gör man inte!!

Hotellet var nice tills vi insåg att vi var mer eller mindre ensamma svenskar där, var ända grek pratade tyska. Hotellet bestod av c:a 80 % TYSKAR, 15% RYSSAR och 5% Svenskar. Stora feta jävla dryga tyskar, nyrika kaxiga ryssar, ett par skottar och VI. Lägg till fri sprit till det så kanske ni fattar. Det är skit kul att tala om för feta tyskar och kaxiga ryssar vilka jävla grisar dom är på svenska samtidigt som man ler mot dom.

Vi träffade ett skönt skottskt par som vi hängde med en hel del. Snubben som hette Derek stod en kväll och pratade med en av dessa tyskar. När samtalet var slut och tysken skulle gå så höjde han handen som en halv Hitler hälsning och sa "see you later" varpå Derek höjde sin hand i en full Hitler hälsning och sa "Sieg Heil". Det var en ganska uppretad tysk som fick ett smärre utbrott.

Det är inte lätt när man har torskat två världskrig på raken.

Jag är tillbaka snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0