Sveriges Fotbolls landslag!!

Vad fan är det som händer?? Först ser man matchen i lördags där Sverige gör ända målet men torskar matchen. Man spelar fram en dansk som har öppet mål. Visst dom har god bärs i Danmark man nån jävla måtta får det ju vara. Loppet är mer eller mindre kört vad det gäller VM slutspel sen får den där jävla Lagerbäck säga vad han vill.

Men han påstår ju att det finns goda möjligheter att bli tvåa i gruppen. OK, vi får lyssna på mannen då. Så bänkar man sig framför burken för att se Sverige spela skiten ur Malta. Men va händer, Sverige har tokproblem med MALTA!?!!? Va fan, Malta är ju fan lika stort som Gotland. 1-0 efter en halvlek mot MALTA?????????????? Tror nästa sommar blir ganska tråkig för nått VM för Sverige blir det inte. Får väl kolla andra halvlek och se om det blir bättre.

Blir det inte det så söker jag politisk asyl i Tyskland. Dom brukar vara bra i fotboll och dessutom får man handla alkohol i livsmedelsbutiker vilken dag i veckan man vill. Kan ju inte bli bättre. Problemet blir nog att få med sig frugan, blir inte andra halvlek bättre så får jag börja förhandla.

Öffne das tür!!

Auf wiedersehen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0